Boomschors en houtsnippers

Boomschors en houtsnippers zijn natuurlijke materialen die veel worden gebruikt in tuinen en landschappen vanwege hun vele voordelen. Zo worden deze producten gebruikt als mulch om vocht vast te houden, onkruidgroei te verminderen en de temperatuur van de grond te reguleren. Ze worden vaak gebruikt als paden of als decoratieve elementen in tuinen.

Beide materialen helpen bij het creëren van gezonde bodems door de afbraak van organisch materiaal te bevorderen en de grondstructuur te verbeteren. Ze bieden ook isolatie tegen extreme temperaturen en beschermen de wortels van planten tegen vorst. Boomschors en houtsnippers zijn waardevolle en veelzijdige toevoegingen aan tuinen en landschappen.

hollandse boomschors
hollandse boomschors

Hollandse boomschors

Voor paden en als decoratieve bodenbedekker, onkruidwerend

Hollandse boomschors is een natuurlijk materiaal afkomstig van de bast van bomen uit Nederland. Het wordt gebruikt als decoratieve bodembedekker in tuinen en parken. Hollandse boomschors helpt bij het behoud van vocht in de grond, voorkomt onkruidgroei en beschermt plantenwortels tegen extreme temperaturen. Het biedt ook een natuurlijke uitstraling aan buitenruimtes.

franse boomschors

Franse boomschors

Voor paden en als decoratieve bodenbedekker, onkruidwerend

Franse boomschors is een soort boomschors die afkomstig is uit Frankrijk. Het wordt gewonnen uit de bast van verschillende boomsoorten, zoals de eik en de dennenboom. Franse boomschors wordt veel gebruikt als decoratieve bodembedekker in tuinen en parken. Het heeft een natuurlijke uitstraling en helpt bij het onderdrukken van onkruidgroei. Daarnaast beschermt het de bodem tegen uitdroging en erosie, en zorgt het voor een goede isolatie van de plantenwortels.

blanke houtsnippers

Blank houtsnippers

Een natuurlijke decoratieve bodembedekking, onderdukt onkruid

Blanke houtsnippers zijn stukjes hout van verschillende boomsoorten die zijn versnipperd tot kleine, lichte stukjes. Ze worden vaak gebruikt in tuinen en landschappen als decoratieve bodembedekking. Blanke houtsnippers voegen een natuurlijke uitstraling toe aan de omgeving en helpen ook bij het onderdrukken van onkruidgroei en het vasthouden van vocht in de grond. Ze zijn een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor het verfraaien van tuinen.

Boomshors of houtsnippers bestellen

Voor meer informatie, bestellen en afleveren neem contact op via e-mail of bel 033 257 13 95

Voor afhalen is iedereen welkom op onze werf aan de Blekerserf 10 in Nijkerk: