Grind

Grind is een veelgebruikt materiaal in tuinen vanwege zijn veelzijdigheid en esthetische waarde. Het bestaat uit kleine stukjes steen die variëren in grootte en kleur. Er zijn verschillende soorten grind die gebruikt kunnen worden, afhankelijk van het beoogde doel en de gewenste uitstraling. Zachte natuurlijke uitstraling, een kleur of gemengt en fijne of grovere steentjes.

Grovere varianten van grind worden vaak gebruikt voor opritten en terrassen. Het biedt een goede waterdoorlaatbaarheid en is stabiel genoeg om belasting te dragen. Grind is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met zijn verschillende soorten en toepassingen is grind een veelzijdig materiaal dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is in elke tuin.

grofgrind
kifgrind

Kifgrind

Voor paden, opritten en decoratie

Kifgrind is een populaire keuze als bodembedekking in tuinen. Het is een fijnkorrelig grind dat een mooie, natuurlijke uitstraling geeft aan je buitenruimte. Kifgrind wordt vaak gebruikt om paden en opritten aan te leggen, maar het kan ook gebruikt worden als decoratief element rondom planten en bloembedden. Dankzij de goede waterdoorlatendheid voorkomt kifgrind ook wateroverlast in je tuin. Het is dus zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk.

tuingrind

Tuingrind

Voor paden, opritten en decoratie

Tuingrind is een veelzijdig materiaal dat in verschillende vormen verkrijgbaar is en veel toepassingen heeft in de tuin. Het kan worden gebruikt om paden en opritten aan te leggen, waardoor een mooie en duurzame ondergrond ontstaat. Daarnaast kan tuingrind ook worden gebruikt om de bodem te versterken en onkruidgroei te verminderen. Tuingrind voegt niet alleen functionaliteit toe aan je tuin, maar ook een decoratief element dat de algehele uitstraling verfraait.

grofgrind

Grofgrind

Voor paden, oprit en als decoratie

Grofgrind is een type grind dat wordt gebruikt in tuinontwerpen en landschapsarchitectuur. Het bestaat uit grotere stukken grind. Grofgrind is duurzaam en slijtvast, waardoor het ideaal is voor gebruik in opritten, paden en als decoratieve bodembedekking. Het kan ook worden gebruikt rondom waterpartijen en in bloembedden om textuur en contrast toe te voegen aan de tuin. Met zijn functionele en esthetische eigenschappen is grofgrind een veelzijdig materiaal dat de tuin verrijkt.

fijngrind

Fijngrind

Voor paden, oprit en als decoratie

Fijngrind wordt ook gebruikt in tuinontwerpen en landschapsarchitectuur. Het bestaat uit kleinere stukken grind dan grofgrind. Fijngrind is slijtvast en duurzaam, waardoor het perfect is voor gebruik in paden, oprijlanen en het is ook geschikt om rondom vijvers en in bloemenperken te gebruiken.

moraine grind 8-16

Moraine grind 8-16

Voor paden, oprit en als decoratie

Moraine grind heeft een mooie tint en wordt veel gebruikt in tuinen. Het bestaat uit stukken grind en is slijtvast en duurzaam, waardoor het perfect is voor gebruik in paden, oprijlanen en het is ook geschikt om rondom vijvers en in bloemenperken te gebruiken.

Grind bestellen

Voor meer informatie, bestellen en afleveren neem contact op via e-mail of bel 033 257 13 95

Voor afhalen is iedereen welkom op onze werf aan de Blekerserf 10 in Nijkerk: